Hvor stor forskjell er det egentlig på gode og dårlige ski?

 

De tre siste dagene har jeg hatt skikurs med en familie på tre som ønsket å lære seg skøyting. Vi lærte også mye om kvaliteten på skiene deres.

Far var selvlært og på et relativt høyt nivå, og mor og datter hadde erfaring fra randonee. Mao et utgangspunkt som kan gi rask læring, siden vi ikke trenger å bruke tid på balansetrening.

Skiene til mor Andrea var rett ut forferdelige. Ikke fordi de gled dårlig, men fordi de var det vi kaller "ikke retningsstabile". Problemet som oppstår da er at skiene sklir sidelengs og vrir seg hele tiden, i motsetning til å bli stående der du setter de ned og holder retningen sin. Det er ikke "bitt" i dem. Du kan sammenligne det med å gå på isen med skøyter som ikke har blitt slipt på år og dag og er rustne. Ikke er det gøy, ikke er det lett å gå på, og enda verre er det å lære å gå godt teknisk.

Dag nr to fikk hun prøve noen ski jeg hadde tatt med til henne og forandringen i teknikken, kontrollen og skigleden var total! Som hun sa til meg "Jeg har jo ingen referanser å bruke for å vite om skiene mine var gode eller dårlige før jeg fikk prøve dine ski, Sindre."

Og det er helt riktig. Uten gode ski å sammenligne med, er det ikke mulig for deg å vite om skiene dine er gode eller dårlige. Selv de proffe tester alltid nye ski opp mot det beste de har fra før. Så selv om en butikk har 100% fornøyd garanti, altså at du kan komme tilbake til butikken å få med deg nye til du er fornøyd, så hjelper ikke det om du ikke kan sjekke skiene dine! 

Men lurer butikkene oss når de selger dårlige ski? Ikke helt. Andrea spurte meg om hvordan en butikk i det hele tatt kunne selge så dårlige ski til henne, etter at jeg hadde beskrevet skiene hennes som "usalgbare". Utfordringen for en butikk er at det å ta ut ski er ikke en eksakt vitenskap. Ski som kan se bra ut i teorien, kan være dårlige. Det er derfor proffe alltid tester de nye skiene sine opp mot de beste de har fra før. Det er den eneste måten å faktisk få svar på hvor gode de er. 

Så når butikken ikke får tilbakemelding om at skiene er dårlige, fordi du ikke har noen mulighet til å sjekke det, så er det dessverre lite butikken kan gjøre.

Det koker faktisk ned til flaks eller uflaks. Men såklart øker sjansen for at skiene er gode i takt med ferdighetene til den som tar de ut, hvor tidlig på sesongen det er og hvor bra leveransen skiene har blitt plukket ut ifra er.

I morgen har jeg avtalt å møte familien på en av spesialistbutikkene i Oslo for å kanskje kjøpe nye ski. Jeg sier kanskje, for først må vi se om skiene som er igjen etter en lang sesong er gode nok, og det vet jeg jeg kan stole på at jeg får en ærlig tilbakemelding på fra gutta i butikken. Da jeg ringte dem og avtalte når vi skulle komme innom i morgen, mente de at de sannsynligvis ikke hadde gode ski igjen i den høyden og vekten til Andrea. Sånt liker jeg å høre!

Så hva skal du gjøre for å sikre deg at skiene du kjøper er gode? Jeg vet faktisk ikke. Jeg ser ikke noen umiddelbar løsning som du kan bruke for å sikre deg at du kjøper gode ski, annet enn å øke sjansene dine ved å kjøpe fra en spesialistbutikk.

Ikke en veldig tilfredsstillende avslutning på denne bloggposten dessverre. Om jeg finner en løsning i fremtiden skal jeg lage en oppdatering.